MITÄ ON ALUMNITOIMINTA?

 

 

Kaipaatko opiskeluaikojen yhteisöllisyyttä? / Kaipaatko denttariperhettäsi?

Onko rakkaiden opiskelukavereiden tapaamisesta vierähtänyt jo tovi?

 

Dentinan alumnitoiminta on tarkoitettu kaikille Kuopiosta hammaslääkäriksi valmistuneille. Alumnitoiminnan kautta valmistuneet pääsevät tapaamaan ystäviä opiskeluajoilta ja muistelemaan opiskeluaikaa erilaisissa tapahtumissa, joita Dentina alumneilleen järjestää. Lisäksi halutessasi alumnina pääset toimimaan mentorina nuorille hammaslääketieteen opiskelijoille ja aktiiveille!

 

MIKSI LIITTYÄ ALUMNIKSI?

 • Alumnina voit osallistua Dentinan tapahtumiin ja alumnitapahtumiin, joita järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa.
 • Alumnit ovat oikeutettuja osallistumaan Dentinan vuosijuhliin vuosittain määritellyn kiintiön mukaan.
 • Alumnit pääsevät myös osallistumaan Dentinan jäsenille tarkoitettuihin koulutuksiin/luentoihin.
 • Lisäksi alumneille lähetetään sähköinen alumnitiedote muutaman kerran vuodessa.
 • Pääset lukemaan Dentikkeliä joko sähköisenä tai painettuna. Lehden tilaus on alumneille ilmainen! Jos haluat tilata lehden niin ole yhteydessä vpj@dentina.fi

   

  Alumnitoiminnan kehittämiseksi tulemme lähettämään alumneillemme vuosittain kyselyn, jolla kartoittamme alumniemme kiinnostusta osallistua tapahtumiin.

  MITEN MUKAAN ALUMNITOIMINTAAN?

  1. Liity jäseneksi ostamalla jäsenyys (ikuinen 93€ tai vuosikohtainen 15,7€) Kide.Appista. Ohjeet Kide.Appiin rekisteröitymiseen ja jäsenmaksun maksamiseen. Jäseneksi voit liittyä missä vaiheessa vuotta tahansa.
  2. Liity Facebook-ryhmään. Ryhmään ovat tervetulleita liittymään myös kaikki Dentinan jäsenet, joilla opinnot ovat vielä kesken. Dentinan alumnit Facebook -ryhmään pääset liittymään täältä täältä.
  3. Liity halutessasi WhatsApp-ryhmään. Linkki lähetetään alumnitiedotteen yhteydessä.
  4. Osallistu tapahtumiin 🙂

  Jos sinulla on kysyttävää alumnitoiminnasta tai ehdotuksia koskien tulevaa toimintaa, ole yhteydessä Dentina ry:n hallituksen varapuheenjohtajaan: vpj@dentina.fi

   


  Alumnijäsenmaksut

  Täältä pääset liittymään alumnijäseneksi maksamalla alumnijäsenmaksun.


  Dentinan foorumi

  Foorumilla voit keskustella Dentinan alumnien ja opiskelijoiden kanssa. Foorumilta löydät myös paljon tarinoita ja kuvia Dentinan historian varrelta: Dentikkelit, kurssimatrikkelit ja muut ajan varrella kertyneet muistot.


  Kunniamerkit ja tunnustukset

  Dentinan jakamat kunniamerkit ja tunnustukset myöntämisperusteineen


  Dentinan Hall of Fame

  Dentinan kunniajäsenet